Filmler

merve yalçın kimdir?

 

 Merve Yalçın Kimdir?

Merve Yalçın Kimdir?

Merve Yalçın Kimdir?

Merve Yalçın Kimdir?

Merve Yalçın 15 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul’da doğmuş ve dört sene önce hayatımıza giren Tiktok sayesinde çoğumuzun aşina olduğu bir isimdir. Yaşamını hala İstanbul’da sürdüren Merve Yalçın 16 Mayıs 2018’de katıldığı uygulamada videolar çekerek kendi kitlesini oluşturmuş ve başarılı bir şekilde ilerleyip şuan 3.7 milyon takipçi sayısına ulaşmıştır. Tek başarısı bununla da kalmayan Merve Yalçın’ın Youtube’da 578 bin, Instagram’da ise 681 bin takipçisi bulunmaktadır.

Sosyal mecrada videolar çekmekle kalmayıp 2018’de Uçurum isimli filmde oynayan Yalçın aynı zamanda 21 Ağustos 2020’de çıkardığı Merve Bella isimli şarkısı ile de gündeme gelmiş ve giderek hayran kitlesini büyütmeye devam etmekte olan başarılı bir isimdir.




Merve Yalçın’ın Sevgilisi Kim?

Merak edilen sorulardan bir diğeri ise Merve Yalçın’ın sevgilisinin kim olduğu. Yaptığı devasa yemekler ve güler yüzüyle tanıdığımız CZN Burak ile ilişkisi olduğu duyulunca defalarca gündeme gelen ikili kısa bir zaman sonra sebebi belli olmayan bir biçimde ayrıldılar. Sonrasında Burak Özdemir’in Merve Yalçın’ın yakın arkadaşı Aslı Güler ile ilişki yaşaması, Merve Yalçın’ın fan grubu tarafından çokça tepki çekmiştir. Hatta durum daha da ilerleyerek hakaret boyutuna ulaşmıştır ve Aslı Güler’in gönderilerinin altında yorumları doldurmuştur. Tepkiler üzerine Aslı Güler canlı yayın açarak Merve Yalçın’a yanlış yaptığını kabul etmek zorunda kalmıştır. Şu anda ise Merve Yalçın yine kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan “TheBehz” ile ilişki yaşamaktadır. Ayrıca çift birlikte 18 Aralıkta “Uçurum” isimli şarkılarını çıkarmaya hazırlandıklarını duyurdular.


Merve Yalçın Kimdir?
Merve Yalçın Kimdir?



Merve Yalçın’ın Boyu ve Kilosu Kaç?

Dış görünüşüne dikkat eden ve ilkokuldan beri boyadığını söylediği kırmızı saçlarıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı fenomen hakkında bir diğer merak edilen soru ise boyunun ve kilosunun kaç olduğudur. Merve Yalçın 168 boyunda ve 50 kilo ağırlığındadır.


Hiç yorum yok