Filmler

Özgür Deniz Cellat'ın Telefon Numarası | Cellat36 Telefon Numarası

 Tiktok Fenomeni Cellat36 Telefon Numarasını Bulduk...

PEKİ CELLAT36 KİMDİR?

Gerçek adıÖzgür Deniz
Doğum tarihi: 5 Haziran 1999
Doğum yeri: Kars
Boy: 1.85 cm
Kilo: 55 kg
Burcu: İkizler
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Tiktoker, Fenomen

Özgür Deniz 5 Haziran 1999 yılında Kars Sarıkamış’ta dünyaya geldi. Tiktok ve İnstagram hesabı üzerinden özellikle de gitarı eşliğinde seslendirdiği şarkılarla oldukça popüler fenomenler arasında yerini almaktadır. Gerek video içerikleri gerek canlı yayınları ile binlerce hayranı ve takipçisi bulunan Özgür Deniz namı diğer cellat36 Tiktok üzerinden 20 milyondan fazla beğeniye sahiptir. Cellat36, bireysel TikTok videolarının sosyal medyada viral hale gelmesinden sonra dikkat çekti. İnstagram hesabında soru-cevap kısmında sevgilisi olup olmadığına dair cevap veren Özgür Deniz bir dönem kendisi gibi genç ve başarılı fenomen isimlerle anılmıştır. Özgür Deniz günümüzde yaşamını Eskişehir’de sürdürmektedir.

Cellat36 Hakkında Kısa Bilgi;


*5 Haziran 1999 Kars Sarıkamış doğumlu olan Özgür Deniz, Eskişehir'de yaşıyor.

CELLAT36 HAKKINDA BİLİNMEYEN GERÇEKLER:

Özgür Deniz (Cellat36) Kimdir? 


Cellat36 Yaşı, Cellat36 Gerçek Ismi, Doğum Tarihi, Boyu ve Kilosu 


Cellat36 Kimdir, Cellat36 Nerelidir, Özgür Deniz 


Gerçek Adı : Özgür Deniz 


Doğum Tarihi : 05.06.1999 


Doğum Yeri : Kars 


Boyu : 1.85 


Kilosu : 75 


TikTok'un en popüler içerik üreticilerinden biri olan Cellat36 rumuzlu Özgür Deniz kimdir, nerelidir, kaç yaşında, boyu kilosu gibi bilgilere yer vereceğiz. 


Cellat36 5 Haziran 1999 yılında Kars ilinin Sarıkamış ilçesinde dünyaya gelmiştir. 21 Yaşında olan fenomen geçmiş yıllarda Eskişehir'de yaşasa da şuan hayatına istanbul'da devam etmektedir. 1.85 boyunda olan Cellat36 Ikizler burcudur. 


Ünlü TikToker Cellat36 aynı zamanda gitar çalıp şarkı söylemektedir. Instagram hesabından çektiği gitar paylaşımlarını paylaşmakta ve bir hayli ilgi görmektedir. Cellat36 şuan TikTok' en çok takipçisi olan fenomenler arasında yer almaktadır. TikTok üzerinde şu anda 3.7 M takipçisi bulunmaktadır. Her Videosu ortalama 3-5 M arası izlenen fenomenin takipçisine oranla aldığı izlenme, as sayısı ve canlı yayın rekorları TikTok'ta çok konuşulmuştur. 


Ayrıca TikTok'ta kendi adına Özgür bir deniz kızı değilim ama, özgür deniz cellatın kızıyım akımı çıkmıştır. 


Bir dönem başka bir TikTok fenomeni Cemre Solmaz ile ilişki yaşayan fenomen sonrasında bazı bilinmeyen sebeplerden iki taraflı anlaşarak ayrılmışlardır. Cemre Solmaz ile Cellat36'yı yakıştıran, tekrar çift olmalarını isteyen bir kitle mevcuttur. Bunlar Cellat36 ve Cemre Solmaz paylaşımlarının altında sıkça CEMCEL ♥ yorumları bırakmaktadırlar. 


Instagram'da cellatiniz kullanıcı adını kullanan Ünlü Fenomen Cellat36'nın Instagram'da 941 receptacle takipçisi mevcuttur. Ürettiği video ve müzikleri oradan da paylaşmaktadır. 


Ünlü Fenomen sempatik tavırları ve cool davranışları ile bir hayli ilgi toplarken aynı zamanda Koton, Dimes gibi ünlü firmaların reklamlarında oynamış ve ses getirmiştir. 


Ünlü fenomen Eda Sakız, Buse Korkmaz, Mehmetjaveed, Merve yalçın gibi fenomenlerle arkadaşlık yapmaktadır. Cellat36 Özgür Deniz telefon numarası çok merak edilse de henüz kimse tarafından ulaşılamamıştır. Sosyal medyada çokça kişi tarafından cellat36 cemre solmaz fotoğrafları birleştirilip paylaşılmaktadır. Cellat36 annesi ve Cellat36 babası hakkında henüz bir bilgiye ulaşamadık. Ulaştığımız zaman sizlerle paylaşacağız. 


Sevenleri tarafından en çok merak edilen bir diğer konusu ise Cellat36'nın sevgilisi var mı? ve Cellat36 sevgilisi , Cellat36 sevgilisi kim? sorusudur. Bir ilişkisi olmadığı bilinmektedir. Zaman yalan haber olarak cellat36 ifşa haberleri çıksa da herhangi bir cellat36 ifşası yoktur. Türk TikToker Özgür Deniz Cellat Bir çok haber kanalında haber olmuştur. Hayranlarının ÖDCFC kısaltması ile bir araya gelmektedirler. Ünlü fenomen cellat36'yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

3 yorum: